Loyaliteitsprogramma | Focus Raalte
Haantje-programma

Ons eigen loyaliteitsprogramma

Haantje-programma

Ons eigen loyaliteitsprogramma

Haantje-programma

Wij geven loyaliteit een boost met het Haantje-programma. Vriend zijn van Focus Raalte betekent voordeel en eerste keuze! Wij geven altijd iets terug. Meld je aan voor het Haantje-programma en start met sparen. Je spaart punten bij elke betaling. Deze punten zijn geld waard. Je kunt je gespaarde punten bij een volgende aankoop inwisselen tegen korting. Daarnaast profiteer je als trouwe reiziger van allerlei privileges, voordelen en primeurs.

Op iedere aankoop die je doet, spaar je automatisch punten. Voor elke euro die je besteedt, ontvang je 10 punten. Heb je 1.000 punten gespaard, dan zijn deze bij inwisseling € 10,00 waard. De gespaarde punten kun je per 5.000 punten verzilveren tegen korting of zelfs tegen gratis diensten binnen de 'full inflight entertainment' van Focus Raalte. Let op: de gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van twee (2) jaar. Daarna vervallen de punten. Wij werken overigens niet met pasjes.

Enkele spelregels: door gebruik te maken van het Haantje-programma stem je in met deze spelregels. Je punten zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Rechtmatig verkregen punten kunnen alleen bij Focus Raalte worden besteed. Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd (volgens de nieuwe AVG).

Haantje-programma

Zoek jij met regelmaat een expert op het gebied van fotografie, grafisch en/ of web? Duik in de wereld van het Haantje-programma. Ben je benieuwd hoe je alles uit je Haantje-programma kunt halen? Wij hebben de beste tips voor je op een rij gezet.

Moet ik veel 'vliegen' om in aanmerking te komen voor het Haantje-programma?

Dat is zeker geen vereiste. Iedereen kan zich aanmelden voor ons loyaliteitsprogramma, ook als je weinig vliegt. En nog beter: je hoeft geen zakenreiziger te zijn, ook als particulier kun je punten sparen.
Weetje: meld je aan voor het Haantje-programma en ontvang € 15,00 'vliegtegoed', in te wisselen bij een minimale besteding van € 150,00.

Hoe werkt het?

Aanmelden kan hier. Laat je (bedrijfs)gegevens achter. Vanaf nu spaar je punten!

Stapsgewijs

 • 1

  Tip 1: Meld je aan voor het Haantje-programma

  Aanmelden kan hier. Laat je (bedrijfs)gegevens achter. Vanaf nu spaar je punten! Je hoeft geen zakenreiziger te zijn, ook als particulier kun je punten sparen.

 • 2

  Tip 2: Profiteer van de Next Day Global-alliantie of word partner

  Focus Raalte maakt onderdeel uit van de Next Day Global-alliantie. Dat betekent dat je je gespaarde punten ook bij partners kunt inwisselen. Vanuit de alliantie is Next Day Global startup- en scale-up begeleiding aangesloten. Vraag naar de mogelijkheden. Als klant van Focus Raalte is het mogelijk om je als partner aan te melden. Dat kan hier.

  Partners van het Haantje-programma kunnen gespaarde punten bij elkaar inwisselen.

 • 3

  Tip 3: Vlieg zoveel mogelijk met Focus Raalte

  Doe zoveel mogelijk zaken met Focus Raalte. Meer vliegen betekent sneller sparen.

  Op iedere aankoop die je doet, spaar je automatisch punten. Voor elke euro die je besteedt, ontvang je 10 punten. Heb je 1.000 punten gespaard, dan zijn deze bij inwisseling € 10,00 waard.

 • 4

  Tip 4: Bewaar je facturen

  Bewaar je boardingpas (factuur) altijd! Dat is vooral raadzaam als je je nog niet hebt aangemeld voor het Haantje-programma. Je kunt tot een jaar na dato nog punten claimen.

 • 5

  Tip 5: Haantje-punten inwisselen

  Op iedere aankoop die je doet, spaar je automatisch punten. Voor elke euro die je besteedt, ontvang je 10 punten. Heb je 1.000 punten gespaard, dan zijn deze bij inwisseling € 10,00 waard. De gespaarde punten kun je per 5.000 punten verzilveren tegen korting of zelfs tegen gratis diensten binnen de 'full inflight entertainment' van Focus Raalte. Let op: de gespaarde punten hebben een geldigheidsduur van twee (2) jaar. Daarna vervallen de punten. Wij werken overigens niet met pasjes. Wil je inderdaad meer foto’s, meer functionaliteiten op je website of iets anders, dan is het slim om je Haantje-punten in te wisselen.

 • 6

  Tip 6: Maak optimaal gebruik van alle extra's

  Je start als 'Explorer'. Besteed € 5.000,00 en word Haantje-'Platinum'. Als trouwe reiziger profiteer je van allerlei privileges, voordelen en primeurs.

"Door activiteiten te belonen bouwen we een langdurige relatie met onze klanten op. Het Haantje-programma zorgt voor waardevolle (klant)inzichten. We leren gewoontes kennen, kunnen wensen voorspellen en komen die op een persoonlijke wijze tegemoet. Voel je gewaardeerd, kies voor het Haantje-programma. Hoge(re) klantwaarde en minder switchgedrag. Kortom, meer betrokkenheid."

Florence Versteegen

Projectmanager Focus Raalte